Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Δύσκολες αποφάσεις..

Όταν ήμασταν μικρά πηγαίναμε στα άλλα παιδάκια και λέγαμε απλά "Θες να γίνουμε φίλοι;" και η απάντηση σχεδόν πάντα ήταν "Ναι".
Μεγαλώσαμε και οι προσπάθειες και οι απαντήσεις άλλαξαν... Έγιναν πιο περίπλοκες. 
Οι επιλογές μας δεν είναι τόσο απλές και εύκολες, ούτε ιδανικές. Κάνουμε επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες μας ή τις συνθήκες της περιόδου που διανύουμε. Ελπίζουμε πάντα να είναι η "σωστή" επιλογή και να κρατήσει, αλλά καμία τέτοια εγγύηση δε μπορούμε να έχουμε... Επομένως πάντα παίρνουμε τα ρίσκα μας.
Κανένας δεν μας προετοίμασε όταν ήμασταν μικρά για τις απογοητεύσεις ή το θυμό που θα νιώσουμε στην πορεία, αλλά όλα είναι μέσα στο παιχνίδι της φιλίας και όλοι περνάμε από αυτό.
Αν είμαστε τυχεροί θα βρούμε αυτούς που θα μείνουν στα εύκολα και στα δύσκολα, που θα ξέρουν ήδη πως είμαστε χωρίς να πούμε τίποτα και με μια αγκαλιά θα μπορείς να ηρεμήσεις και να αποφορτιστείς,που θα σκέφτεστε τα ίδια, που αν κλαις και του λες "Δεν έχω τίποτα. Όλα καλά θα πάνε" έρχεται σπίτι σου απλά για να σε πάρει αγκαλιά και να μην πει τίποτα.
Κάνε σωστές επιλογές και αξιολογήσεις και αν στην πορεία κάτι δεις ότι δεν πάει καλά μη το βάλεις κάτω και προχώρα παρακάτω. Όλοι κάνουμε και θα κάνουμε λάθη. Κράτα τις καλές στιγμές από τους ανθρώπους και μη χαλάς τη ζαχαρένια σου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου